ettanochjag

Inte som jag hade tänkt mig

Kategori: Allmänt

Julen blev minst sagt mer sorgsen i år. Gud bestämde sig för att åter ta en ängel som vi fått låna ner på jorden. Beskedet kom som ett slag i magen och jag kan fortfarande inte fatta att detta kunde ske på julafton. Vi kommer sakna dig enormt mycket för den fantastiska människa du var. Det känns orättvist. det känns hemskt. Men vi kan inte få dig tillbaka :/ Vi tände ett ljus för dig. Vi hoppas du känner värmen från våra hjärtan.
Må du vila i frid och spara en plats åt mig i paradiset 2012-12-24 <3

Slut på skola, slut på praktik. Snart jul och ja allt det där

Kategori: Allmänt

Nu så är det slut på skolan (ÄNTLIGEN)
Gjorde klar sista dagen den 20de dec och nu tänker ag aldrig återvända till det helvetes platsen.
Kommer dock sakna mina praktik platser som var MEKA Bjursås och Nordstans bil och mc skola.
Ska ni ta körkortet rekommenderar jag nordstans. Personalen är guld värld och så snälla som man kan bli.
Priserna är rimliga tycker jag och man får en upplevelse att minnas :)
Meka var trevlig med, jag trivdes som bara den där med :) Så blir bilen sjuk åk dit ;)
Har fått jobb uppåt i landet, yaaaaay flytten sker nog den 7de januari, så lite smått stressad är jag. men det löser sig nog.
Min underbara boss är morgontrött och sover just nu gott på mina fossingar och bara njuter av livet. Hoppas verkligen vi ska trivas och känns skönt att ha en beskyddare med sig när man ska bege sig ut i livet och fånga nya upplevelser :)

Förkyld + praktik = ingen bra idé

Kategori: Allmänt

Sitter på praktiken och är klunder dunder förkyld och ångrar nu att jag äns åkte hit idag. Samtiditgt som när jag ändå är här så kan jag lika väl stanna här.
Trivs ju bland allt trevligt folk här och översociala kunder :)

Första vetrinärbesöket

Kategori: Allmänt

Nu har min Boss gått igenom besiktningen. Chip är insatt och vaccinet är klart så nu ska jag försäkra min lilla älskling.
Han var så lugn och duktig så jag blev bara så jätte stolt :)
Han har gått upp ca 6 kilo och ser nu väldigt fin ut, vi jobbar med musklerna och han älskar att springa bredvid och även dra sparken.
Husse-husse har köpt tossor åt han eftersom han fryser jätte mycket när vi är ute längre stunder :/ Får hoppas han accepterar dom bara :)

Stilla natt

Kategori: Allmänt

Natten är snart förbi, har sovit lite men blev väckt av att min bozz ville ut och känner nu att det inte är någon ide att somna om.
Det ha blivit -20 ute och jag fryser verkligen fingrarna av mig så fort jag går ut. Tar verkligen tid innan vi anpassar oss till kylan varje vinter.
December redan, snart är skolan över och jag har lovat mig själv att aldrig återvända dit igen. En del av dom människor jag mött där ha jag undrat om dom äns har en själ i kroppen eller om dom alla är lika iskalla som en snöboll...
Men har även mött underbara personer som står mig nära hjärtat, som hjälpt mig enormt mycket genom dom åren jag tillbringat vid skolbänken. Kan jag tacka er nog? Nej ni har gjort mer än vad man kan beskriva i ett tack.

Älskar er, ni underbara ting som gjort mina andetag en aning lättare.